Verzekering voor de hond

Je hebt misschien al een verzekering voor de hond afgesloten en daar heb je nu veel profijt van. Maar het kan ook zijn dat je hond momenteel klachten heeft die verdacht veel lijken op allergische klachten en dat je hond dus nog niet verzekerd is.

Mijn advies is dan om direct te verzekeren. Zo kunnen de kosten voor allergische klachten door de jaren heen gigantisch hoog oplopen en er is weinig erger voor je hond dan constant aanhoudende jeuk. En het is natuurlijk verschrikkelijk wanneer je je hond ziet lijden, maar niet de financiƫle mogelijkheden hebt om je hond zo goed mogelijk te helpen.

Waarom een verzekering voor de hond?

Net als bij mensen komen er voor honden steeds meer behandelmethoden. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar het heeft ook een prijskaartje. Als je met je hond voor een gewoon consult of vaccinatie naar de dierenarts gaat vallen de kosten nog wel mee. Maar bijvoorbeeld de kosten van sterilisatie van een hond zijn al gauw een paar honder euro. Ook als je hond in de kliniek moet worden opgenomen voor een behandeling of een operatie, lopen de dierenartskosten al snel op tot 1.500 euro of meer.

De beste hondenverzekering is niet altijd de duurste. Dat ontdek je door hier alle hondenverzekeringen te vergelijken. Een hondenverzekering vergelijken we vooral op wat er vergoed wordt.

Wil je vergelijken of specifieke behandelingen zijn meeverzekerd in de hondenverzekering? Vink dan op de vergelijkingspagina de behandeling aan die je belangrijk vindt. Dan zie je meteen welke hondenverzekering geschikt is.